MINDEN AMI WEB

Webes Technika és Szórakozás

Oldalak, amelyekkel felkészülhetsz Halloweenre

Te is gőzerővel készülsz már a Halloweenre? Legyen szó kosztümökről, jópofa dekorációról, édességekről vagy egyéb finomságokról, esetleg ijesztő filmekről, a Halloween egy csomó izgalmas programot tartogat, amelyek évről-évre egyre több embernek biztosítanak szórakozást. Szerencsére egy csomó olyan szuper weboldal is létezik, amelyek ideálisak ötletgyűjtésre. Ha nem tudod, hol kezdd a keresgélést, akkor neked való ez a lista, amiben összegyűjtöttünk öt nagyszerű oldalt Halloween témában. Érdemes megnézned őket!

cutediyprojects.com – Ha Halloweenről van szó, az egyik legnépszerűbb téma kétségkívül a különféle kosztümök és dekorációk. Temérdek gyerek és felnőtt ölt magára valamilyen jópofa jelmezt Halloween alkalmával, és ha te is szeretnél közéjük tartozni, de még nincs ötleted, akkor ez az oldal csomót segít neked. Nem csak kiváló kosztümök gyűjteményét találod meg itt, de még dekorációkhoz is várnak ötletek.

http://www.benjerry.com – A Ben and Jerry’s készített egy jópofa, interaktív Halloween oldalt gyerekeknek. A szülőkkel együtt felfedezhetnek különféle animált helyszíneket, miközben megtanulnak egy csomó mindent a Halloweenről, játszanak, emellett pedig még fantasztikus recepteket is kapnak. Kicsiknek mindenképpen ajánlott megnéznie!

http://www.pumpkingutter.com – Szereted az igényes faragott töklámpásokat? Akkor ez a weboldal egy kötelező látnivaló a számodra, ahol egy Artist Scott Cummins nevű művész gyűjtötte össze az alkotásait egy galériába. Fantasztikus, háromdimenziós faragott töklámpásokat vehetsz itt szemügyre.

http://www.instructables.com – Az oldalon Halloweenhez kapcsolódó kosztümök és egyéb projektek elkészítéséhez találsz útmutatókat, méghozzá jó minőségű képekkel. Legyen szó ruhákról, dekorációkról vagy ételről, itt mindent megtalálsz.

http://bloody-disgusting.com/ – Egy olyan oldalt keresel, ahol képben lehetsz a legújabb horror témájú filmekkel, játékokkal, képregényekkel és zenékkel? A Bloody Disgusting honlapján mindent megtalálsz, amely napi szinten rengeteg új tartalommal bővül.

Kapcsolódó bejegyzések